Meteorologia, optyka i precyzja. Raig
Wyślij do:
Wyślij do:
Marka
  • Testo
  • TFA

Termometr do żywności, przemysłu i laboratorium (zanurzenie, kontakt i penetracja)

Wyświetlanie 3 produktów
Wyświetlanie 3 produktów.

Termometr do żywności, przemysłu i laboratorium (zanurzenie, kontakt i penetracja)

Cyfrowe termometry do określania temperatury żywności. Modele termometrów oparte na kontakcie z powierzchnią i inne na przebiciu lub penetracji produktu.

Technologia cyfrowa pozwala nam kontrolować temperaturę wewnątrz i na powierzchni żywności, co jest podstawowym procesem jej gotowania, ale także konserwacji i peklowania.

Te termometry są bardzo wszechstronnymi i łatwymi do przenoszenia przyrządami. Mogą zintegrować kilka sond w zależności od produktu, który chcesz kontrolować, nawet w przypadku wyjątkowo twardych lub mrożonych produktów spożywczych.
Kontrola łańcucha temperatury żywności jest niezbędna w sektorze przemysłu spożywczego, w którym bezpieczeństwo jest zawsze na pierwszym miejscu. W zastosowaniach domowych służą do kontrolowania temperatury gotowania w kuchni, bardzo przydatne, jeśli chcesz zaskoczyć gościa potrawą w miejscu przygotowania.

Otrzymuj nasze wiadomości

Patrz szczegóły + -
Zaznaczając tę opcję, prześlemy Ci najlepsze oferty oraz ekskluzywne promocje i rabaty na Twój adres e-mail. W każdej chwili możesz zrezygnować z subskrypcji.
Ta witryna jest chroniona przez reCAPTCHA i obowiązują Polityka prywatności oraz Warunki świadczenia usług Google.
Ustaw preferencje dotyczące plików cookie
Używamy plików cookie i podobnych technologii, aby zapewnić Ci spersonalizowaną, bezpieczną i niezawodną obsługę oraz móc mierzyć wydajność strony w celu ciągłego ulepszania naszych usług. Aby uzyskać więcej informacji lub w dowolnym momencie edytować preferencje dotyczące plików cookie, odwiedź stronę Polityka plików cookie
Wychodzić