Kolby Erlenmeyera 50 ml / 100 ml / 250 ml / 500 ml / 1000 ml: Kolba Erlenmeyera b / szeroka 100 ml
Cechy: - Szerokie usta - Szkło borokrzemowe - Powierzchnia do oznakowania - Pojemność: 100 ml - Podziałka: 20 ml
Kolby Erlenmeyera 50 ml / 100 ml / 250 ml / 500 ml / 1000 ml: Kolba Erlenmeyera b / szeroka 500 ml
Cechy: - Szerokie usta - Szkło borokrzemowe - Powierzchnia do oznakowania - Pojemność: 500 ml - Podziałka: 100 ml
Kolby Erlenmeyera 50 ml / 100 ml / 250 ml / 500 ml / 1000 ml: Kolba Erlenmeyera b / szeroka 50 ml
Charakterystyka: - Szerokie usta - Szkło borokrzemowe - Powierzchnia do oznakowania - Pojemność: 50 ml - Podziałka: 10 ml
Kolby Erlenmeyera 50 ml / 100 ml / 250 ml / 500 ml / 1000 ml: Kolba Erlenmeyera o szerokości 1000 ml
Cechy: - Szerokie usta - Szkło borokrzemowe - Powierzchnia do oznakowania - Pojemność: 1000 ml - Podziałka: 200 ml
Kolby Erlenmeyera 50 ml / 100 ml / 250 ml / 500 ml / 1000 ml: Kolba Erlenmeyera o szerokości 250 ml
Cechy: - Szerokie usta - Szkło borokrzemowe - Powierzchnia do oznakowania - Pojemność: 250 ml - Podziałka: 50 ml
Komentarze
Nie ma jeszcze recenzji Bądź pierwszym oceniającym!
Pytania
Nie ma jeszcze pytań Czy masz jakieś pytania?
Najlepsza cena
Widziałeś to taniej?
Widziałeś to taniej?
Wypełnij ten formularz. Dołożymy wszelkich starań, aby zaoferować lepszą cenę.
Pomóż innym użytkownikom w komentarzach i opiniach:
Zapytaj nas o co chcesz
Z przyjemnością pomożemy w przypadku jakichkolwiek pytań
×
Otrzymuj nasze wiadomości
Prawie skończyliśmy!
Wysłaliśmy Ci wiadomość e-mail, aby potwierdzić Twój adres e-mail
Zobacz listę
Ustaw preferencje dotyczące plików cookie
Używamy plików cookie i podobnych technologii, aby zapewnić Ci spersonalizowaną, bezpieczną i niezawodną obsługę oraz móc mierzyć wydajność strony w celu ciągłego ulepszania naszych usług. Aby uzyskać więcej informacji lub w dowolnym momencie edytować preferencje dotyczące plików cookie, odwiedź stronę Polityka plików cookie
Preferencje dotyczące plików cookie i tym podobnych
Na tej stronie możesz zarządzać konfiguracją plików cookie i tym podobnych.