Cyfrowy termometr z 1 metrową sondą, która pozwala kontrolować gotowanie dowolnego jedzenia. Jest zasadniczo
przeznaczony do mięsa i pieczeni , chociaż można
go również stosować w
piekarniku lub grillu i gotować w niskich temperaturach .
Ma kilka programów dla różnych rodzajów mięsa, takich jak: jagnięcina, wieprzowina, kaczka, szynka, cielęcina, kurczak z indyka itp. a także różne rodzaje gotowania, takie jak: mało gotowe, punktowe, gotowe lub bardzo gotowe.
Alarm można zaprogramować na
3 poziomy głośności po osiągnięciu żądanej temperatury.
Sposób korzystania z urządzenia jest bardzo
intuicyjny w obsłudze ,
ekran jest duży, a
cyfry bardzo wizualne ,
łatwe do odczytania .
Jednostką miary może być
ºC lub ºF . System
mocowania może być za pomocą
magnesu lub pulpitu .
Parametry techniczne:
- Zakres: -10 + 110ºC
- Odporny kabel do 220ºC
- Długość kabla: 1 metr
- Podstawa lub magnes na stole jako metoda trzymania
- Zasilanie: 1 bateria 1,5 V AAA
- Wymiary: 123 x 74 x 21 mm